duminică, 20 decembrie 2009

Cristi si motanul Ion

Am sa va spun astazi povestea unui baiat, care pune stiri pe un site, accesat de peste 25 de miliarde de cititori si care a reusit ceea ce multi au incercat, fara prea mare succes pana acum.
Cristi, de care mi-e drag pentru ca a recunoscut ca avea asa un mare talent de jurnalist, incat il punea indrumatorul sau sa rescrie la infinit articolele, inainte de a le publica, a reusit: citeste gandurile pisicilor.
Minunea s-a intamplat intr-o zi geroasa de iarna, in orasul condus cu maiestrie de magician de Bacinschi.
Cum statea Cristi ganditor, tot numarand cititori, observa ca in gradina lui Ion, un motan „care pazea culturile stapanei sale”, patrunse un alt motan.
Inainte de a va dezvalui misterul incaierarii dintre mite, permiteti-mi o dedicatie pentru Cristi si motanul sau Ion.


Si acum, dezvaluire de senzatie!!!
Cele doua mite nu s-au incaierat din motive pisicesti. Foarte gresit! Cristi ne-a tradus: motanii practicau un exercitiu de incalzire pe timp de iarna. Vara, inainte de a se scuipa, mitele discuta rational, insa, iarna se iau la cearta din cele mai haioase motive, fiindca e musai sa isi dezghete mustatile.
Nu vreau sa ii stric cheful lui Cristi, insa am impresia ca a cam dat-o in bara. Motanul Ion s-a luat la cearta cu celelalt pisoi, fiindca acesta si-a permis sa ii spuna ca Base a iesit presedinte fiindca a fraudat alegerile.
Dar tu sa nu fii suparat, draguta, se mai intampla! Doar stii ce se spune despre neamul pisicesc...
Filmuletul urmator sta martuie...)